další 3 poháry Okresního přeborníka míří do Děhylova

04.04.2014 20:28

Po Sabčiném vítězství na okresních přeborech mladších žákyň dnes vybojovaly prvenství a titul přeborníka Páťa s Gabčou. Děhylov tak završil vítězný hattrick a v kategorii děvčat zvítězil ve všech třech kategoriích, které se letos hrály.

 

Pod vedením Péti s Danou jsme měli velmi početnou skupinu 10 mladých bojovníků , která úspěšně hájila naše barvy. V týmu chyběla prakticky jen Sabča, která po TOP 6 podlehla angíně.

 

 

nejmladší žačky

Páťa porazila všechny soupeřky - Strakovou (Bolatice) 3:1, Plačkovou (Darkovice) 3:0, Kalvarovou (Darkovice) 3:1 i Máju 3:0 a stala se Okresní přebornicí pro rok 2014.

Mája byla poprvé na okresních přeborech a prakticky sbírala zkušenosti. prohrála všechny své zápasy 0:3, ale předvedla hlavně bojovnost.

starší žákyně

Gabča stejně jako Páťa v mladších, nenašla ve starších přemožitelku a porazila Maki, Báru, Natku Halfarovou (Darkovice) i Nelu Uvírovou (Kateřinky) 3:0, splnila roli favoritky a může se pyšnit titulem Přebornice okresu Opava 2014. 

Maki prohrála pouze s Gabčou 0:3 a poté porazila Báru, Natálii Halfarovou i Nelu Uvírovou 3:0 a skončila na druhém místě.

Barča porazila 3:0 Natálii Halfarovou a prohrála s Gabčou, Maki i Nelou Uvírovou 0:3 a obsadila čtvrté místo.

4hra - hrála společně všechna děvčata, celkem 5 dvojic.

Gabča & Maki byly nasazenyjako pár číslo 1 a měly první kolo volné, ve druhém porazily Páťu s Májou 3:0 a ve finále se utkaly s Barčou, která tvořila dvojici s Nelou Uvírovou, které porazily 3:1 a přidaly do sbírky další titul Okresního přeborníka.

Barča & Nela Uvírová (Kateřinky) v prvním kole měly volný los, ve druhém potom porazily dvojici Straková & Kalvarová 3:0, ve finále pak podlehly 1:3 Gabče s Maki a skončily na druhém místě.

Páťa & Mája v prvním kole podlehly Darkovické dvojici Halfarová & Plačková 0:3 a skončily na pátém místě.

nejmladší žáci

Luki v základní skupině porazil 3:0 Daňka i Olšara a z prvního místa postoupil do hlavní soutěže. Tam nejprve porazil 3:0 Kuběnu, a poté prohrál 1:3 s pozdějším vítězem Krušberským. Dále porazil 3:2 Solného a v boji o 5. místo hrál s Friedelem.

Matěj v úvodním kole prohrál s Friedelem 0:3 a porazil Halfara 3:1 a do dalších bojů postoupil z druhého místa. Nejprve prohrál 0:3 s Dzidou, poté bez boje přešel přes Plačka a prohrál 1:3 s Kuběnou, nakonec prohrál 1:3 s Jaroškem a skončil na 12.místě.

Adam prohrál 1:3 s Rainerem a 0:3 s Fojtíkem a dále nepostoupil. V útěše prohrál 2:3 s Hejhalem, porazil 3:1 Halfara a 3:0 Meinharta a obsadil tak 21.místo.

4hra

Luki & Matěj nejprve porazili 3:0 Friedela s Daňkem, poté prohráli s celkovými vítězi Krušberským s Ostárkem 0:3 a v boji o třetí místo prohráli 0:3 s bratry Ochvaty a skončili na čtvrtém místě.

Adam nastoupil ve dvojici s Fojtíkem a na úvod prohráli s dvojicí Solný & Dzida 1:3 a skončili na 5.-8.místě.

starší žáci

Adam prohrál s Dzidou 0:3 a porazil 3:2 Podmola a 3:1 Godulu a postoupil dále z druhého místa. V hlavní soutěži porazil 3:2 Ševčíka, poté prohrál 0:3 s Vitáskem. V boji o třetí místo podlehl 0:3 Muroňovi a skončil na super čtvrtém místě.

Kuba v základní skupině prohrál 0:3 s Vitáskem, 0:3 s Lokočem a porazil 3:0 Kowalczika a dále nepostoupil. V útěše porazil 3:0 Kadlece a poté i Podmola a skončil na celkovém sedmém místě.

4hra

Adam & Kuba nejprve porazili 3:0 Godulu s Lokočem, poté prohráli s pozdějšími vítězi Vitáskem s Muroněm 0:3. V boji o třetí místo porazili Ševčíka s Podmolem 3:1 a získali bronzové medaile.

 

fotogalerie