5.OBTM Ostrava -> Páťa první, Sabča druhá

16.05.2015 21:06

Dnes se v Ostravské herně TJ Ostrava na Varenské konalo páté kolo bodovacího turnaje okresů Ostrava a Opava. Naše barvy hájili Sabča, Adam, Kuba a Páťa.

Sabča – v kategorii Open porazila 3:0 Kyjanicu i Fikáčka a postoupila z prvního místa. Tam však prohrála 0:3 s Dzidou. Mezi děvčaty Sabča v základní skupině porazila 3:0 Ščibranyiovou a 3:1 Bajgerovou. V semifinále porazila 3:1 Chovancovou a v "Děhylovském finále" prohrála 0:3 s Páťou a skončila dnes druhá.

Adam – v kategorii Open prohrál 0:3 s Lorencem i Milkovem a dále nepostoupil. Mezi staršími žáky v základní skupině porazil 3:0 Kantora a prohrál 0:3 s Štefkem a postoupil dále z druhého místa. Další výsledky doplníme po zveřejnění pořadatelem.

Kuba – v kategorii Open prohrál 0:3 se Štěfkem a porazil 3:0 Paviče Martina a 3:2 Veška a postoupil z druhého místa do vyřazovacích bojů, kde na úvod prohrál 0:3 s Ostárkem.

V mladších žácích porazil v základní skupině 3:0 Kyjanicu i Kmenta a postoupil dále z prvního místa. Další výsledky doplníme po zveřejnění pořadatelem.

Páťa – v kategorii Open prohrála 0:3 s Theodorem a 1:3 s Neuwirthem a dále nepostoupila. V kategorii děvčat porazila v základní skupině 3:0 Chovancovou, Peterkovou i Bernatíkovou a postoupila dále z prvního místa. V semifinále porazila Bajgerovou 3:1 a ve finále Sabču 3:0 a dnešní bodovačku tak vyhrála.

 

fotogalerie