BTM v Jaroměři a Hostinném v kategoriích U19,U17,U15 a U13

23.02.2022 15:32

Naše Děhylovská výprava vyrazila na další republikovou bodovačku, tentokrát do města Hostinné. Na turnaj jeli ve složení Luki, Tedy, Gasy, Klárka, Sára, Justka a Barča pod vedením dvou trenérů Péti a Dany.

Luki hrál v kategorii U19 v divizi A. Ze skupiny postoupil do hlavní soutěže z druhého místa. V prvním kole vyhrál 3:2 na sety, v druhém kole nestačil na soupeře a prohrál 1:3 a skončil mezi 16.

Barča hrála v kategorii U19 v divizi B. V základní skupině si se všemi soupeřky hravě poradila vyhrála celou skupinu. Zajistila si tím postup do hlavní soutěže. V hlavní soutěži se Barči dařilo, dostala se mezi 4 a postupuje do vyšší divize A. Se svojí novou parťačkou Anetou Dubravcovou ovládly soutěž čtyřher.

V kategorii U17 hrála v divizi A. Ve skupině se ji moc nedařilo, a tak spadla do útěchy. V útěše vypadla v druhém kole po pěti setovém boji a umístila se tak mezi 8.

Tedy hrál v kategorii U19 v divizi B. Bohužel tento turnaj se mu moc nedařilo. Nepostoupil do hlavní soutěže, a tak hrál útěchu ve které vypadl hned v prvním kole.

V kategorii U17 hrál v divizi B. Z druhého místa se mu podařilo postoupit do hlavní soutěže. V prvním kole k velké smůle skončil.

Justka hrála v kategorii U15 v divizi B. Postoupila ze skupiny do hlavní soutěže. V prvním kole vyhrála s přehledem 3:0, bohužel další zápas prohrála 0:3 a vypadla mezi 8. Se Sárkou ve čtyřhře vypadly v prvním kole.

V kategorii U13 hrála v divizi A. Ve skupině skončila na třetím místě o pouhý jeden set, tudíž spadla do útěchy. První kolo vyhrála 3:0 a v druhém kole její cesta skončila, umístila se mezi 8.

Sára hrála v kategorii U15 v divizi B. Bohužel ve skupině nevyhrála zápas a spadla do útěchy. Tam se ji ale dařilo mnohem lépe. První dvě kola vyhrála, po velké pěti setové bitvě prohrála svůj postup do finále a skončila mezi 4.

V kategorii U13 hrála v divizi A. Ovládla svou skupinu a postoupila do hlavní soutěže. V prvním kole vyhrála s přehledem 3:0, v druhém její cesta skončila po pěti setové bitvě, skončila tak mezi 8. Ve čtyřhře s Justkou se jim velmi dařilo. Probojovaly se až do finále, které nakonec vyhrály.

Gasy hrál v kategorii U15 v divizi B. Ve skupině si zajistil postup z druhého místa do hlavní soutěže. V prvním kole vyhrál 3:2 a v následujícím kolem svou pěti setovku prohrál a umístil se mezi 16.

V kategorii U17 hrál v divizi B. Podařilo se mu postoupit ze skupiny z druhého místa do hlavní soutěže. První kolo vyhrál, v druhém bohužel 1:3 prohrál a skončil mezi 16.

Společně s Tedym hráli soutěž čtyřher. V prvním kole svou bitvu vyhráli, a v druhém kole bohužel nestačili na další dvojici a prohráli 0:2.

Klárka hrála v kategorii U15 v divizi A. Nestačil ji jeden vyhraný zápas ve skupině, a tak spadla do útěchy. První kolo měla volné, v druhém kole vyhrála a ve třetím kole o postup do finále prohrála 2:3 na sety.

V kategorii U17 hrála v divizi B. Z druhého místa postoupila do hlavní soutěže. V prvním kole vyhrála 3:1 v druhém kole prohrála 1:3 a skončila tak mezi 8. Ve čtyřhře se svou spoluhráčkou Mončou Sobotíkovou vybojovaly holky krásné 2. místo.