BTM v Ostravě

24.10.2018 17:53

V sobotu se odehrála soutež dorostenců v Ostravě. Účastili se ho Luki s Páťou a Maki s Barčou. 

Páťa hrála v divizi A. Postoupila ze skupiny do hlavní souteže z druhého místa. Bylo to ovšem těsné. Hráčky měly po dvou vyhraných zápasech a tak se počítaly sety a dokonce míčky. V prvním kole narazila na Hanákovou a bohužel, pro Páťu turnaj skončil. Čtyhru odehrála s Koďouskovou Eliškou, a v prvním kole prohrály proti Bošinové s Šedovou 1:3.

Maki hrála v divizi B. Postoupila z druhého místa do hlavní souteže. Narazila v prvním kole na Pokornou Evču a po boji prohrála 1:3.

Barča také hrála v divizi B. Postoupila z druhého místa jako Maki. V prvním kole prohrála s Holubovou 1:3.

Luki byl také v divizi B. Jako holky postoupil z druhého místa. První kolo vyhrál proti Gabrielovi, v druhém kole podlehl Koudelníkovi 1:3.

 

V neděli se hrála soutež starších žáků. Zúčastnili se ho Barča, Páťa a Luki.

Barča hrála v divizi B. Postoupila z prvního místa ve skupině. Probojovala se mezi čtyři nejlepší. Umístila se na 3 místě, kdy prohrála proti Doležalové 0:3. Tím že, se úmístila na 3.místě postoupila do divize A.

Páťa hrála v divizi A. Postoupila z prvního místa do hlavní souteže. Umístila se na 3.místě, kdy po boji prohrála jako v dorostenkách s Hanákovou tentokrát 2:3. Čtyhru hrála s Evčou Pokornou, spolu se umístily na 2.místě. Ve finále prohrály s dvojcí Hanáková, Březinová.

Luki hrál v divizi A. Postoupil z druhého místa do hlavní souteže. Vyhrál první kolo a v druhém kole prohrál s Karlem Filipem 0:3.