Děhylov kompletně ovládl TOP6

01.04.2014 23:24

Na apríla v KD Děhylov  vyvrcholila sezóna druhé žákovské ligy okresu Opava ve stolním tenise.

Letošního ročníku se účastnily týmy Děhylova, Hlučína, Bolatic, Hradce nad Moravicí, Kravař a Darkovic. Nejlepším týmem letošní sezóny se stálo družstvo Sokola Děhylov, které z rukou předsedy okresního svazu pana Milana Kalvara převzalo pohár pro vítěze a zajistilo si tak postup do nejvyšší žákovské soutěže. 

Šestice nejlepších hráčů celé sezóny se utkala v prestižním turnaji TOP 6. TJ Sokol Děhylov spolu s DDM Hlučín měli každý po třech účastnících, kteří předváděli za zelenými stoly výborné výkony. Více než třicítka přihlížejících diváků viděla spoustu krásných výměn, které odměnili bouřlivým potleskem. Účastníkům turnaje ceny předával starosta Děhylova Ing. Jiří Krchňák. Vítězem se stal Jakub Osmančík, který za celou sezónu neprohrál jediný zápas, na druhém místě skončila nejlepší žačka sezóny Sabina Fronová, třetí byl Adam Burda, všichni z Děhylova. Na dalších místech skončili zástupci DDM Hlučín Jan Kania, Matěj Múdrík a Jakub Klečka.

Spolu s výkony Kuby, Sabči a Adama je třeba vyzdvihnout skvělou práci trenérského tri Petra, Dany a Karla, bez jejichž vedení by rozhodně těchto skvělých výsledků nebylo dosaženo.

Nejen naši mladí ukázali kvalitní přípravu, ale i klub jako takový organizací tohoto turnaje, který byl důstojnou tečkou sezóny. Turnaj se hrál na dvou stolech, přičemž hráči se mohli plně věnovat pouze svým výkonům, jelikož u stolu byli rozhodčí s počítadly, vše proběhlo plynule, bez zbytečných prostojů, navíc pro diváky, kterých přišlo více než třicet, bylo připraveno občerstvení, které bylo pro hráče dokonce zdarma.

fotogalerie