II. BTM v Havířově a Ostravě

20.10.2021 08:58

O víkendu proběhly další dva republikové bodovací turnaje v Ostravě a Havířově. Zúčastnili se jich Páťa, Luki, Barča, Klárka a Justka.

Páťa hrála kategorii U19 v Havířově společně s Lukim. Páťa hrála v divizi B. Ze skupiny postoupila z 2. místa do hlavní soutěže, kterou s přehledem celou vyhrála. Zajistila si tak postup do vyšší divize. Odehrála jestě kategorii čtyřher s Klaudií Holubovou z Plzně. Holkám se podařilo vyhrát soutěž čtyřher v divzi B.

Luki bojoval v divizi A, do hlavní soutěže postoupil z 2. místa. Bohužel v prvním kole v hlavní soutěži vypadl po velké bitvě 2:3. Soutěž čtyřher odehrál s Tomášem Kindlem, moc se klukům, ale nedařilo a vypadli hned v prvním kole.

 

Barča hrála v kategorii U17 v divizi A. Ze skupiny postoupila z 2. místa do hlavní soutěže, kde narazila na soupeřku Ščibrániovou, se kterou bohužel 1:3 prohrála. Soutěž čtyřher odehrála s Míšou Botkovou, holkám se bohužel první zápas nevydařil a prohrály 1:2.

Klárka také hrála v kategorii U17, ale v divizi B. Ze skupiny nepostoupila do hlavní soutěže a tak hrála útěchu. První kolo v útěše lehce vyhrála a dostala se tak mezi 4, kde prohrála se soupeřkou Noskovou 1:3. Soutěž čtyřher odehrála se svou parťačkou Eliškou Strámovou, se kterou vypadly mezi čtyřmi. 

 

Klárka odehrála kategorii U15 v divizi A, ve které se ji moc nedařilo. Nepostoupila ze skupiny a tak hrála útěchu. V útěše vypadla v prvním kole po boji s Mikešovou 2:3. Soutěž čtyřher odehrála se svou stávající parťačkou Eliškou Strámovou, ve které vypadly v druhém kole. 

Justka hrála kategorii U13 v divzi A. Bohužel nepostoupila ze skupiny a tak hrála útěchu. V útěše vypadla mezi 4. Soutěž čtyřher odehrála s Makarovou a bohužel prohrály hned v prvním kole.