O víkendu se holky zúčastnily Mistrovství České republiky družstev v Ostravě

03.06.2019 16:15

O víkendu 1.-2.6. se konalo Mistrovství České republiky v Ostravě. Naše děvčata hrála v kategoriích starších žákyních a dorostenkách.

V sobotu se odehrála kategorie starších žákyň a za náš tým hrála Barča s Páťou. V prvním kole holky hrály proti Sokol Stařeč, a lehce vyhrály 3:0. O postup mezi 4 prohrály proti TJ Sokol PP Hradec Králové 2, 1:3. Hrály tedy o umístění 5-8 a utkaly se proti těmto týmům – SK Dobré A a Vyšší Brod. Proti SK Dobré A vyhrály po boji 3:2 a utkaly se o páté místo s Vyšším Brodem, který porazily 3:1. Umístily se tedy na krásném 5. místě.

V neděli odehrály kategorii dorostenek ve složení Maky, Barča a Páťa. V prvním kole narazily na domácí družstvo TJ Ostrava KST a bohužel prohrály 0:3. Hrály tedy o 9-16 místo. Šly na děvčata z SKST Cheb, který porazily 3:0. Bohužel nasazená Vlašim nevyhrála svůj první zápas a hrála tedy o 9-12 místo s našimi děvčaty. Po boji SKST Vlašim vyhrála 1:3. Svůj poslední zápas holky prohrály s AC Sparta Praha 1:3 a tak se umístily na 12. místě.