Okresní přebory Opavy mladších žákyň/žáků

29.03.2019 20:18

Dne 29.3. proběhly v Darkovicích okresní přebory Opavy s vynikajícími výsledky pro naše barvy. Děhylov má 3 okresní přeborníky a to v žákyních Míšu Fenkovou  a ve čtyřhře mladších žáků Kubu Gasmana a Sebíka Brežného.

 

Kateřina Fajkusová vyhrála dva zápasy a ve skupině se umísila na druhém místě. V prvním kole porazila Kalvarovou K. 3:0, v semifinále porazila Jarošovou 3:1 a ve finále se utkala s Fenkovou M. a prohrála 2:3. Umístila se tedy na 2.místě.

Michaela Fenková vyhrála tři zápasy a umístila se na prvním místě ve skupině. V pavouku měla první kolo volné a v semifinále porazila svou sestru 3:0. Ve finále se utkala s Fajkusovou a porazila ji 3:2. Umístila se tedy na 1.místě.

Gabriela Fenková vyhrála jeden zápas a umístila se na druhém místě ve skupině. V pavouku v prvním kole porazila Hranitzkou 3:0, v semifinále šla proti své sestře a prohrála 0:3. O třetí místo se utkala s Jarošovou a prohrála 0:3.

 

Jakub Gasman ve skupině vyhrál všechny zápasy a umístil se na prvním místě ve skupině. Dále se hrálo pavoukově. První kolo měl volné, v druhém kole hrál proti Beinhauerovi a vyhrál 3:0, v dalším kole porazil Podlovského 3:0. O postup do finále prohrál proti Vitáskovi 0:3. O třetí místo se utkal s Černínem a vyhrál 3:0. Umístil se tedy na 3. místě.

 

Sebastian Brežný vyhrál dva zápasy a umístil se na druhém místě ve skupině. První kolo měl volné, v dalším kole porazil Kalvara M., o postup mezi čtyři prohrál s Vitáskem 0:3, který to nakonec celé vyhrál.

 

Všem blahopřejeme a děkujeme za vzornou reprezantaci.