Okresní přebory Opavy v kategorii U11, U13, U15, U17, U19

21.03.2022 20:01

Během víkendu proběhly Okresní přebory Opavy v Darkovicích. Náš oddíl měl zastoupen všechny kategorie.

kategorii U11 dívky hrály pouze 3 děvčata. Hrály mezi sebou o celkové umístění a Mariska vybojovala 2. místo.

kategorii U11 hrálo 6 kluků. Pro našeho Maxe to byl první větší turnaj, kde nasbíral spoustu zkušeností do dalších zápasů. Skončil na celkovém 5. místě.

kategorii U13 jsme měli v zastoupení Gabču. Ta s přehledem všechny zápasy vyhrála a získala tak titul Okresního přeborníka.

kategorii U15 bojovala Míša ve finále proti Hance Müllerové, bohužel štěstí stálo na straně Hanky a s pomocí prasátka v posledním míčku vyhrála 3:2. Míša tak získala krásné 2. místo.

Kačka bojovala s Eliškou Jarošovou o 3. místo, Eliška byla v tomto zápase lepší a vyhrála 3:0. Kačka tak skončila na 4. místě.

Holky pak společně odehrály soutěž čtyřher a vybojovaly si krásné 2. místo.

kategorii U15 chlapců jsme měli hráče Gasyho. Byl favoritem celého turnaje. Potrápil se ve čtvrtfinále, kde svůj zápas nakonec otočil z 0:2 na vítězné 3:2. Ve finále vyhrál téměř lehce 3:0 a stal se tak Okresním přeborníkem.

Gasy si na čtyřhru našel hráče z oddílu Darkovic Ondřeje Halfara. Tato dvojice, byť spolu hráli poprvé ukázala, že má na to, aby vyhrála. Stali se tak Okresní přeborníci v kategorii čtyřher.

kategorii U17 chlapců jsme měli zastoupení Gasyho, Adama a Péti. Adam s Péťou bohužel nepostoupili ze základní skupiny. Gasy se probojoval až do finále ve kterém prohrál s Jonášem Bartolomějem a skončil tak na 2. místě.

Gasy v této kategorii hrál čtyřhru s Černínem Tomášem. Postoupili do hlavní soutěže a suverénně ovládli finále a stali se tak Okresními přeborníky.

Adam s Péťou nepostoupili ze skupiny.

kategorii U17 dívek bojovala Míša. Holky měly jen jednu skupinu a hrály každá s každou. Míša si opět vybojovala krásné 2. místo.

V soutěži čtyřher Míšu doplnila Gabča a společně urvaly 3. místo.

Péťa s Adamem odehráli kategorii U19, bohužel se jim nepodařilo postoupit ze skupiny a oba tak skončili v základní skupince.

Ve čtyřhře tato sehrána dvojka vybojovala 3. místo.