Poslední republiková bodovačka

21.03.2022 09:15

Během víkendu proběhla poslední republiková bodovačka v Hustopečích a v Hluku.

Didi jela do Hustopečí s Lukim a Tedym. Kluci hráli kategorii U19.

Luki hrál v divizi A, podařilo se mu postoupit ze skupiny z 2. místa. V hlavní soutěži šel na M. Lebedu se kterým prohrál 0:3. Vypadl tak v prvním kole hlavní soutěže. Ve čtyřhře s Tomášem Kindlem vypadli v druhém kole.

Tedy hrál v divizi B ve které bylo pouze 10 hráčů. Tedymu se povedlo postoupit ze skupiny do hlavní soutěže a umístit se na 3. místě. Zajistil si tak postup na další turnaj do divize A. Ve čtyřhře s Ladislavem Čákorou vyhráli 1. místo.

V kategorii U17 v divizi B hrála Klárka. V základní skupince si hravě poradila s každou soupěřkou a postoupila tak do hlavní soutěže z prvního místa. Tam skončila ve čtvrtfinále. V soutěži čtyřheř hrála se Švestákovou Sandrou a skončili na 3. místě.

Maki jela s Justkou, Sárou a Klárkou do Hluku. Holky hrály kategorii U15.

Klárka hrála v divizi A, do hlavní soutěže se ji nepovedlo postoupit. V útěše se pak dostala do semifinál ve kterém těsně prohrála 2:3 na sety a skončila tak na 3. místě.

Sára hrála v divizi B, ve skupince skončila na 3. místě a bohužel nepostoupila. Sárka se s přehledem dostala do finále útěchy. Ve finále štěstí stálo na straně soupeřky. Umístila se tak na 2. místě.

Justka také hrála v divizi B a podařilo se ji dostat z 1. místa do hlavní soutěže. Justka prohrála v prvním kole po boji 2:3 na sety.

Holky v neděli odehrály kategorii U13 obě v divizi A. 

Sárka postoupila z 2. místa do hlavní soutěže. V prvním kole prohrála 0:3 a tím pro ni turnaj skončil.

Justka také postoupila z 2. místa do hlavní soutěže. Ani Justce se nepodařilo projít přes první kolo, prohrála 0:3.

V soteži čtyřher se jim tento turnaj moc nevedlo, holky vypadly hned v prvním kole.