1. OBTM -> první turnajové vítězství

29.09.2013 18:26

 

V neděli 29.9.2013 proběhl první okresní bodovací turnaj okresů Opava a Ostrava. Na tomto turnaji jsme měli početné zastoupení jak hráčské – Adam B., Kuba, Adam Š., Sabča, Barča, Kája, Paricie, tak i trenérské – Petr, Kiki a Maki . 

Všichni zúčastnění bojovali a hráli velmi dobře. Kája, Patrície a Adam byli nejmladší na turnaji a ukázalo se, že i přes obrovskou snahu s ohledem na to, že hrají všichni věkově rozdílné staří na tento typ turnaje ještě nejsou výkonnostně připraveni. 
Kuba vybojoval velmi dobré umístění - skončil 5-8, Adam sice nepostoupil ze skupiny, ale hrál výborně. A teď už k medailovým umístěním – Sabča skončila v kategorii děvčat třetí, ovšem měla navíc a v jednu chvíli už to vypadalo na Děhylovské finále, bohužel smolně v semifinále vypadla s Marií Chovancovou z TJ Ostrava KST 1:3 na sety. 

Sabču ovšem ihned pomstila Barča Paletová, která poté, co v semifinále porazila Natálku Halfarovou z Darkovic Marii ve finále porazila po obrovské bitvě 3:1 (poslední set skončil 17:15) a vyhrála tak nejen první okresní bodovačku této sezony, ale hlavně SVŮJ PRVNÍ TURNAJ V ŽIVOTĚ !

více foto -> 1.OBTM_v_Darkovicich