První republiková bodovačka v Praze

15.09.2022 18:50

V sobotu proběhla první republiková bodovačka v Praze. Naši hráči jeli v tomto složení: Luki, Tedy, Páťa, Barča, Juska, Sára      a Kája pod vedením Péti a Dany. 

Luki, Tedy, Barča a Páťa hráli v kategorii U19. Luki hrál v divizi A, postoupil do hlavní soutěže z 2. místa. V hlavní soutěži vypadl v prvním kole s Barošem.  Tedy na minulém turnaji vybojoval postup do divize A. Bohužel se mu moc nedařilo, spadl do útěchy a vypadl hned v prvním kole. Kluci spolu hráli soutěž čtyřher a vypadli v druhém kole. Páťa hrála v divizi A, postoupila z 2. místa do hlavní soutěže, bohužel vypadla v prvním kole, umístila se na 9-12. místě. Čtyřhru hrála s Klaudií Holubovou a skončily mezi 8. Barča hrála divizi B, z 2. místa postoupila do hlavní soutěže a vypadla hned v prvním kole.

Justka, Sára a Kája hrály v kategorii U15. Justka hrála v kategorii A, nepostoupila ze skupiny a spadla do útěchy, bohužel vypadla hned v prvním kole a skončila na 17-32. místě. Sára hrála v divizi B, po těsné pětisetové bitvě, ve které šlo o postup mezi čtyři a tím si zajistit postup do divize A, Sárka těsně prohrála 2:3 na sety. Kája na svém prvním republikovém turnaji zatím zápas nevyhrála, věříme že příště se na ni usměje štěstí.