Sabča třetí na Velké ceně Ostravy

20.09.2015 20:18

Včera se na Varenské ulici v areálu TJ Ostrava konala Velká cena Ostravy.

Náš oddíl reprezentovaly pouze Sabča a Páťa.

Ve finálové skupině ženské kategorie Sabča porazila Páťu 3:1, prohrála 1:3 s Janou Vašendovou (TJ Sokol Kozlovice) a stejně tak 1:3 i se Šárkou Vicherkovou (SK Svinov). Páťa porazila Vicherkovou 3:2 a prohrála s vašendovou 0:3. Vašendová se stala celkovou vítězkou a o 2-4 místě rozhodoval poměr setů. Druhá skončila Vicherková, třetí Sabča a "bramborová" skončila Páťa.

 

V soutěži žactva Sabča v základní skupině porazila 3:1 Martina Janečku (Sokol Brušperk) a prohrála 2:3 s Martinem Kolářem (TJ KST Ostrava). V prvním kole vyřazovací části prohrála s Dominikem Mullerem (TTC MG Odra Gas Vratimov) 2:3, poté bez boje přešla přes Nikolase Holuba (SVČ Don Bosco Ostrava), porazila 3:2 Michala Henžela (SK Svinov) a svého přemožitele v základní skupině Martina Koláře (TJ KST Ostrava) 3:1. Skončila tak na 9. místě.

Páťa porazila v základní skupině Tomáše Stempaka (TJ Sokol Hrabůvka) 3:0 i Michala Henžela (SK Svinov) 3:1. Ve vyřazovací části porazila nejprve Martina Štefka  (Selesiánský DDM Ostrava) 3:1, poté však prohrála s Janou Vašendovou (Sokol Kozlovice) 0:3. Dále pak již Páťa odstoupila ze soutěže a skončila na 8.místě.