ukončení sezóny mládeže + nové logo !!!

17.06.2014 01:23

V pondělí 16.6. jsme ukončili na Sokolovském hřišti tenisák veleúspěšnou sezónu 2013/2014.

Za krásného, slunečného počasí, se sešlo všech 22 mladých sportovců a navíc nejmenší prckové, kteří nastoupí do naší přípravky v příští sezóně.

Sportovní část měla 4 disciplíny - hod tenisákem do obruče, přenášení pingpongových míčků mezi dvěma body, sprint od branky, ke brance a opičí dráhu. Soutěžilo 11 dvoučlených družstev, které byly sestaveny podle věku dětí - nejstarší tvořil dvojici s nejmladším atd, až se věkem sešli.

Na třetím místě skončily Kája s Páťou, druzí byli Adam s Káťou a nejlepší byli Kuba s Péťou.

Nesoutěžní disciplínou bylo zadržení dechu ve vaničce s vodou, jejíž vítězkou se stala Gabča.

Poté se trenéři převlékli do nových triček, která budou dávat pouze za vyjímečné výkony (např. velké vítězství, projev férplej ...). Na přední straně trika je heslo klubu NEFŇUKEJ A BOJUJ ! a na zádech je nové logo stolních tenistů Sokola Děhylov, které bylo tímto porvé za bouřlivého potlesku představeno. Jak se Vám logo líbí můžete hlasovat v anketě na těchto stránkách.

Trenéři vyhlásili výsledky 4boje a poté se vyhlašovaly výsledky ankety o nejoblíbenějšího mladého Děhylováka. Na třetím místě skončila Barča, druhý byl Kuba a palmu vítězství si odnesla Kristýnka, která byla dekorována starostou obce Děhylov Ing.Jiřím Krchňákem. Všichni, včetně pana starosty obdrželi nová trička. Další tričko za skvělou reprezentaci našeho klubu získala Gabča.

Na závěr šéftrenér mládeže Péťa Synek poděkoval panu starostovi za skvělou spolupráci a výborné podmínky, které obec našemu klubu poskytuje.

Po tomto slavnostním vyhlášení se rozpálil oheň a opékaly se famózní buřtíky, které osobně připravil Saša Virág z firmy PENSAM. 

Mladí ještě neměli sportu dost, proto si zahráli fotbálek, rodiče a trenéři v přátelském duchu diskutovali a degustovali výborné dobroty, které napekly některé maminky našich sportovců.

Letošní famózní sezóna skončila, nezbývá než se těšit na tu další.

Na závěr je třeba vyzdvihnout skvělou práci trenérského tria, které se postaralo o medailovou žeň letošní sezóny - Péťo, Dano, Karle - díky !

fotogalerie

 

ukončení sezóny mládeže + nové logo

přístup

Radovan 18.06.2014
tento článek si v den vydání četlo 189 lidí !
Děkuji za vysokou návštěvnost webu.
Uvítám připomínky, nápady ...

díky

Zdeňka 17.06.2014
Peťo, Danko, Karle. Moc díky za všechno co pro ta naše prťata děláte. Byl to super rok a včera bezva zakončovací akce.
Díky...

Supr akce

Karel 17.06.2014
Včera to byla fakt supr akce, díky všem za přípravu. Zároveň se taky připojuji k díkům Radovanovi za to, co dělá pro klub a k díkům starostovi, ostatním trenérům, rodičům i dětem za super sezonu a včerejší skvělé odpoledne.

Dík

René 17.06.2014
Moc pěkné zakončení veleúspěšné sezóny.

Zakončení

Kiki 17.06.2014
Bylo to super :) a ten článek je bomba ;)

Přidat nový příspěvek