ukončení sezóny

17.06.2015 20:20

Včera naše mládež ukončila na hřišti Tenisák letošní veleúspěšnou sezónu.

Zábavné odpoledne začalo soutěžním 4bojem. Děti soutěžily ve skoku do dálky z místa, ve sprintu mezi fotbalovými brankami, ve foukání šipek foukačkou na cíl a v "opičí dráze". Soutěžily společně dvoučlenná družstva. Starší polovina soutěžících si vylosovala svého "parťáka" z poloviny mladších dětí. Součtem časů a získaných bodů obou členů družstva vyšel výsledek. Na třetím místě se umístila Kája s Jančou, a dva nejlepší týmy, které získaly shodný počet bodů si to rozdaly ve střídavém přenášení míčků. O fous druzí skončili Adam s Káťou a vítězství urvali Gabča s Péťou.

Po vyhlášení výsledku šéftrenér klubu Péťa Synek poděkoval všem hráčům za celoroční skvělou reprezentaci klubu, a vyzdvihl mnoho skvělých výsledků, např. 4 místo starších žaček na MČR družstev, Pátino stříbro z Lince, Gábiny reprezentační starty a další. Oceněn byl také Lukáš, jako "skokan roku", když poskočil v celostátním žebřícku nejmladších žáků z druhé padesátky na konečné 13.místo, Vyhrál titul Okresního přeborníka, turnaj TOP6 OPII.žactva a stal se i celkovým vítězem seriálu bodovacích turnajů okresů Opava a Ostrava. Zároveň poděkoval dvěma odcházejícím hráčkám, které opouští náš oddíl po osmi letech. Barči, která se rozhodla naplno věnovat atletice a Gabči, která trénuje v reprezentačním centru v Havířově a stává se hráčkou Baníku Havířov. Oběma přejeme mnoho úspěchů na další sportovní cestě a rádi je mezi námi uvidíme.

Na závěr byl ještě vyhlášen nejoblíbenější člen týmů, kterého si děti volili mezi sebou. Třetí skončil Kuba, druhá Justka a nejvíce hlasů nasbírala Maki.

Po závěrečné fotografii se opékaly buřtíky a hrál fotbálek. 

V průběhu odpoledne mezi naši mládež zavítali i dospělí hráči našeho klubu a sezóna 2014/15 se tímto krásným dnem uzavřela.

Na závěr mi dovolte jménem dětí i rodičů poděkovat trenérům za jejich skvělý přístup k dětem, obětavost a nekonečnou trpělivost při tréninku, ale i při koučování na turnajích. Díky Karle, Péťo, Dano a Kiki (na fotce zleva).

17.8. začíná kemp v Darkovicích, kde se uvidíme, hezké a klidné prázdniny všem.

fotogalerie

 

Diskusní téma: ukončení sezóny

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek