změna webmastera a správce Facebookového profilu

27.12.2017 13:55

dobrý den,

od 1.ledna 2018, po více než čtyřech letech předávám starost o tento web a Facebookový profil našeho klubu Dominice Koblovské.

Jak mnozí jistě víte, v minulám roce jsem stvořil projekt GastonChilli, který roste takovým tempem, že již bohužel nejsem schopen časově zvládat práci pro Sokol Děhylov a Domča se nabídla, že tuto příjemnou povinnost převezme.

Stránky jsem vytvořil od začátku sezóny 2013 (první článek byl publikován 10.9.2013) a 22.12.téhož roku jsme zakoupili doménu pinec-dehylov.cz. Souběžně s tím jsem začal zpravovat i Facebookový profil.

V roce 2014 jsem vytvořil i klubové logo, které od té doby používáme a osobně jsem na něj velmi pyšný.

Častými aktualitami, odbornými články  a kompletní termínovkou, která obsahuje nejen okresní akce, tento web dosáhl na průměrnou roční návštěvnost okolo 55.000 unikátních návštěv.

Také Facebookové stránky získaly během pár týdnů přes 500 "To se mi líbí", kdy aktuálně s počtem 623 fanoušků patříme mezi nejoblíbenější pingpongové kluby na Facebooku, čímž zastiňujeme i drtivou většinu extraligových klubů a mezi velikostně srovnatelnými kluby nemáme konkurenci.

Věřím, že Domča, která se o tato média bude starat naváže na mou práci a jsem přesvědčen, že díky tomu, že je nejen trenérkou mládeže, ale i skvělou hráčkou a oporou ženského druholigového týmu Děhylova, vyšperkuje stránky ještě více aktualitami přímo z dění. Tím, že Domča je profesionální fotografka můžeme se těšit i na spoustu krásných fotek.

Děkuji všem, kteří mě podporovali, mé příspěvky lajkovali a komentovali a doufám, že v tomto budete pokračovat i nadále.

Těším se, až se na některém z turnajů opět potkáme.

 

                                                                                     Radovan Fron

Diskusní téma: změna webmastera a správce Facebookového profilu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek